Kömürköylülere sağlık indirimi

Özel Optimed Hastanesi dün Kapaklı'da faaliyet gösteren Kömürköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile dernek üyelerine yönelik indirim anlaşması imzalandı.

GÜNDEM 30.01.2017 20:32:00 0
Kömürköylülere sağlık indirimi

ANLAŞMAYI ÇALIŞKAN VE ÖZGERÇEK İMZALADI

 

Özel Optimed Hastanesi’nde dün saat 14.00’te imzalanan protokole Kömürköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyfi Özgerçek ile Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan imza atarken imza töreninde hastanenin  Kurumsal İletişim Sorumluları Nagihan Aktaş ve Metin Demirtaş ile dernek yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

 

ÜYELERİMİZ OPTİMED HASTANESİNDE SAĞLIK AYRICALIKLI YARARLANACAK

 

İmza töreninde konuşan Kömürköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyfi Özgerçek, “Bu gün bölgemizin önemli sağlık kuruluşlarından biri olan özel Optimed Hastanesi ile dernek üyelerimiz ve  birinci derecedeki yakınlarına yönelik imzaladığımız sağlık indirimi protokol anlaşmamızın bizlere bu imkanı tanıyan Optimed Hastanemiz yönetimine çok teşekkür ediyorum ve  tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

 

BÖLGE İNSANLARIMIZA EN İYİ ŞEKİLDE SAĞLIK HİZMETİ VERME GAYRETİNDEYİZ

 

Özel Optimed Hastanesi başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan’da, “Özel Optimed hastanesi olarak Çerkezköy’de faaliyete geçtiğimiz günden bu yana bölge halkımıza ve ülke insanlarımıza en iyi şekilde sağlık hizmete verme gayreti içindeyiz. İnsanlarımızın sağlığı bizler için önemlidir.Sivil toplum kuruluşlarımızla da indirim anlaşması yaparak onların üyelerine ve yakınlarına da indirimli olarak hastanemizin sağlık hizmetlerinden faydalanmalarını sağlıyoruz. Bu indirim anlaşmasının iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ