Elektronik sigara cebinde patladı

Kapaklı'da 23 yaşındaki Kadir Uslu, iki ay önce sigarayı bırakmak için aldığı elektronik sigara cebindeyken patladı. Olayda montu ve kazağı yanan Uslu hafif bir şekilde yaralandı.

GÜNDEM 27.01.2017 21:59:00 0
Elektronik sigara cebinde patladı

HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI

 

Kapaklı’da otomobil ekspertizliği yapan Kadir Uslu, 2 ay önce sigarayı bırakma kararı aldı. Sigarayı bırakmasına yardımcı olacağı düşüncesiyle elektronik sigara alan Uslu, önceki gün işyerinde oturduğu sırada cebindeki elektronik sigara büyük bir gürültü ile patladı. Patlama esnasında montu ve kazağı yanan Uslu koltuktan düşerek hafif yaralandı. Patlama esnasında işyerinde bulunan Uslu ve arkadaşları panikleyerek kendilerini hemen dışarı attılar.

 

PANİĞE KAPILDILAR

 

İki aydır kullandığı elektronik sigaranın patlamasıyla yaralandığını anlatan Uslu, "2 ay önce sigarayı bırakmak için 280 liraya elektronik sigara almıştım. İşyerinde otururken cebimdeki elektronik sigara bir anda patladı. İki arkadaşımla birlikte kendimizi yere attık. Patlamadan sonra montum ve üzerimdeki kazak yandı. Ben de hafif yaralandım. Hastanede tedavi gördüm ama elektronik sigaranın patlamasından dolayı çok korktuk” diye konuştu. Öte yandan Uslu’nun cebindeki elektronik sigarasının patlama anısı ise güvenlik kameralarına  saniye saniye yansıdı.