Öğrenciler eğlenceye doydu

Çerkezköy Belediyesi tarafından yarıyıl tatili nedeni ile çocukların ilk dönemin stresini atmaları ve eğlenceli vakit geçirmeleri amacı ile düzenlenen tiyatro şöleni sona erdi. 23 Ocak Pazartesi günü Ã?

GÜNDEM 27.01.2017 21:56:00 0
Öğrenciler eğlenceye doydu

CANIM KARDEŞİM İLE BAŞLADI

 

Pazartesi günü ‘Canım Kardeşim’ isimli müzikal tiyatro oyununu izleyen çocuklar, Salı günü ise ‘Minyonya Gezegeni’ adlı oyunu izlediler. Çarşamba günü ‘Köstebekgiller Masallar Diyarı’ adlı oyunu büyük beğeni ile izleyen çocuklar, tiyatro şöleninin son günü ise ‘Buz Devri’ isimli oyunu büyük bir keyif ile izlediler. Çerkezköy Belediyesi’nin çocuklar için karne hediyesi olarak düzenlediği Tiyatro Şöleni’ni izlemeye gelen çocuklara Çerkezköy Belediyesi tarafından Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ‘Atatürk’ün Nutuk’ adlı ölümsüz eseri de ücretsiz olarak 4 gün boyunca dağıtıldı. 

 

ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Zorlu bir eğitim döneminin ardından gelen yarıyıl tatilinde öğrencilerin keyifli vakit geçirebilmeleri ve ilk dönemin stresini atmaları amacı ile karne hediyesi olarak 4 gün boyunca farklı tiyatroları Çerkezköylü çocuklar ile buluşturduklarını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Çocuklarımız ve gençlerimiz eğitim öğretim dönemi boyunca tatlı bir yorgunluk yaşadı. Biz de öğrencilerimiz için karne hediyesi olarak 4 gün süren ve her gün farklı bir tiyatro oyununun sahnelendiği bir program hazırladık. Umarım geleceğimizin teminatı çocuklarımız çok mutlu olmuş, iyi vakit geçirmişler ve ilk dönemin yorgunluğunu atmışlardır. Bu vesile ile öğrencilerimizin tatillerinin kalan kısmını iyi geçirmelerini temenni ediyor, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ikinci döneminde hepsine başarılar diliyorum” diye konuştu.