""Türkiye şampiyonasında hedefimiz madalya"

29 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında Isparta'da düzenlenecek olan Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonasına dört sporcu ile katılacak olan Kapaklıspor Boks Takımı dün şampiyonanın yapılacağı Isparta

SPOR 27.01.2017 21:55:00 0

“DÖRT SPORCU İLE KATILACAĞIZ”

Hareket öncesi açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Boks Takımı Antrenörü Sedat Yaka “  29 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında Isparta’da gerçekleştirilecek Yıldızlar Türkiye Boks şampiyonasına Kapaklıspor Boks Takımı olarak dört sporcu ile katılacağız. 48 kilogramda Mert Yaka, 57 kilogramda Doğukan Akgün, 60 kilogramda Yasin Şimşek, ağır siklette ise Şahan Bingöl mücadele edecek” dedi.

 

“SPORCULARIMIZDAN UMUTLUYUZ”

 

Yıldızlar Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını bir yıldır sürdürdüklerini kaydeden Yaka, şampiyonadan derecelerle dönmek istediklerini kaydetti. Yaka “ Şampiyonada mücadele edecek sporcularımız daha öne minikler Türkiye şampiyonasında dövüştür. Türkiye şampiyonası alt yapıları var. Sporcularımızdan son derece umutluyuz. İlçemize başarılı bir şekilde dönmek istiyoruz. Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya ve Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükkanlı’ya çok teşekkür ediyoruz” dedi.