pkk propagandacıları  cezaevini boyladılar

Sosyal medya üzerinden pkk terör örgütünün propagandasını yapan şahıslara yönelik şafak operasyonunda gözaltına alınan dört kişi dün geniş güvenlik önlemleri ile getirildikleri Çerkezkö

GÜNDEM 25.01.2017 20:58:00 0
pkk propagandacıları  cezaevini boyladılar

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

 

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sosyal medya üzerinden pkk’nın propagandasını yaptığı iddia edilen şahısların evlerine şafak operasyonu düzenlemiş, olayla ilgili Kızılpınar, Çorlu ve Ergene’den yedi kişi gözaltına alınmıştı. Beş günün sonunda Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan E.V, M.K., Y.D ve L.D Tekirdağ Devlet Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından dün geniş güvenlik önlemleri ile Çerkezköy Adliyesine getirildiler.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Kızılpınar Mahallesi’nde oturan E.V., M.K., Y.D ve L.D isimli şahıslar ‘Terör örgütünün propagandasını yapmak’ suçundan savcılık tarafından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk oldular. Hakim karşısına çıkartılan dört şahıs tutuklanarak Tekirdağ cezaevine gönderilirken, operasyonda Çorlu ve Ergene ilçelerinde gözaltına alınan diğer 3 şahsın ise sorgusunun devam ettiği kaydedildi.