Samsunlular ve Ordulular derneğini ziyaret etti

Kapaklı'ya bir dizi ziyaret gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile birlikte dernekleri ziyaret etti.

GÜNDEM 25.01.2017 20:54:00 0
Samsunlular ve Ordulular derneğini ziyaret etti

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Dün ilk olarak Kapaklı Samsunlular Derneğini ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, dernek başkanı Mustafa Önder ve dernek üyeleri tarafından kapıda karşılandı. Ziyarette Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Önder, dernek çalışmaları hakkında Albayrak’ı bilgilendirdi.  Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Dernek Başkanı Önder,Başkan Albayrak'a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

PROJELERLE İLGİLİ BİLGİLER VERDİ

 

Kapaklı Samsunlular Derneğinden ayrılan Albayrak ve Mandalı daha sonra ise Kapaklı Ordulular Derneği Başkanı Murat Soytürk'ü ziyaret etti.Başkan Albayrak Dernek Başkanı Soytürk'ten çalışmaları hakkında bilgiler aldı.Belediye çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler veren Albayrak, Kapaklı ilçesinde planlanan ve devam eden projeler ile ilgilide bilgiler verdi. Dernek Başkanı Soytürk ziyaretten ötürü Albayrak ve Mandalı’ya teşekkür etti.