Sizin fazlanız, onların eksikliğini gideriyor

Çerkezköy Belediyesi vatandaşların kullanmadığı kıyafet ve oyuncakları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 'Bugün bir iyilik yapmaya var m

GÜNDEM 24.01.2017 20:26:00 0
Sizin fazlanız, onların eksikliğini gideriyor

KIZILPINAR MAHALLEMİZDE KURULACAK 

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçe genelinde vatandaşların kullanmadığı kıyafet ve oyuncaklar ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Çerkezköy Belediye Başkanlığı tarafından oluşturulan yardım mağazasında toplanacak olan kıyafet ve oyuncaklar ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak. Yardımsever vatandaşların talebi ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün öncülüğünde ‘Bugün bir iyilik yapmaya var mısın?’ sloganı ile başlatılan proje kapsamında vatandaşların getireceği kıyafet ve oyuncaklar Kızılpınar Kültür Merkezinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile buluşturulacak. 

 

EŞYALAR NASIL ULAŞTIRILACAK? 

 

Yardım Mağazası için hiç kullanılmamış veya ikinci el kıyafet ile oyuncak bağışı yapılabilecek. Bağış yapacak vatandaşlar eşyaları ve oyuncakları Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezinde, Çerkezköy Belediyesi Danışma Birimine veya Kızılpınar Mahallemizde bulunan Kültür Merkezinde ulaştırabilecekler. Sosyal Yardım Mağazamıza kıyafet bağışında bulunacak vatandaşlar, bağış yapacak oldukları kıyafetleri temiz ve ütülü bir şekilde teslim ederlerse, ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve çocuklar kıyafetleri ve oyuncakları alarak, hemen kullanmaya başlayabilecekler.