Optimed Hastanesi'nden Balkanlılara indirim

Özel Optimed Hastanesi, Çerkezköy Balkanlılar Derneği üyeleri ve birinci dereceden ailelerinin yararlanacağı indirim anlaşması imzaladı.

GÜNDEM 24.01.2017 20:24:00 0
Optimed Hastanesi

“HAYIRLI OLSUN”

 

Özel Optimed Hastanesi ve Çerkezköy Balkanlılar Derneği arasında indirim anlaşması imzalandı.

Özel Optimed Hastanesi’nde  imzalanan protokole Dernek Başkanı Turgut İleri, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Kurumsal İletişim Sorumluları Nagihan Aktaş ve Metin Demirtaş ile dernek üyeleri katıldı. Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Recep Çalışkan yaptığı konuşmada, sağlık hizmetleri için yapılan indirim anlaşmasının Dernek üyeleri ile birinci derecedeki yakınlarını kapsadığını belirterek, “Artık Çerkezköy Balkanlılar Derneği üyeleri sağlık konusunda da indirimden faydalanacak. Anlaşmanın tüm dernek üyeleri ve birinci derece yakınlarına hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Anlaşmanın iki taraf içinde hayırlı olması temennisinde bulunan Çerkezköy Balkanlılar Derneği Başkanı Turgut İleri “  Optimed Hastanesi ile yaptığımız indirim anlaşması oda üyelerimizin bundan böyle sağlık konusunda da indirimden faydalanacaklardır. Bizlere bu imkanı tanıyan Optimed Hastanesi’ne sahiplerine ve hastanenin Kurumsal  Pazarlama Sorumlarına  derneğimiz adına çok teşekkür ediyorum.”dedi.