"Korsanla mücadelede etkin rol oynayacak"

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri yaptığı açıklamada Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaştım Koordinasyon Merkezi(UKOME) Ulaşım Koordina

GÜNDEM 24.01.2017 20:23:00 0

“UYDU TAKİP CİHAZI TAKACAKLAR”

 

Tanyeri “ UKOME’nin Ulaşım Dairesi’nin geçtiğimiz hafta içerisinde aldığı karar ile 2017 Mart ayı sonu itibariyle il genelindeki tüm servis araçlarına uydu takip cihazı takılacak ve tüm servis araçları bu şekilde uydudan yakinen takip edilecektir. Bu cihaz ile birlikte aracın nerede çalıştığı ve belirlenen güzergahı kullanıp kullanmadığı görülecek. Bu uygulama korsanlara yapılacak mücadelede de etkin bir rol oynayacaktır. Kısacası biz servisçileri bir nebze olsun rahatlatacaktır” dedi.

 

KORSANLARA GÖZ AÇTIRMAYACAKLAR

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin oluşturacağı Trafik Zabıta biriminin ise Mart ayı sonu itibariyle göreve başlayacağını kaydeden Tanyeri “ Trafik zabıta birimi korsan araçları devamlı denetleyecek ve korsanlara göz açtırmayacaktır. UKOME’nin bu tür faydalı ve yararlı çalışmaları biz servisçi esnafını oldukça rahatlatacaktır Bu tür çalışmaların daha da yaygınlaşacağını umut etmekteyim” açıklamasında bulundu.