Kapaklı Vezirköprülüler derneğinde Çil dönemi

Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Olağanüstü Genel kurulunu önceki gün dernek binasında gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimlerde yeni başkan Adem Çil oldu.

GÜNDEM 23.01.2017 21:28:00 0
Kapaklı Vezirköprülüler derneğinde Çil dönemi

PAZAR GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Pazar günü dernek lokalinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kuruluna MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aktürk, Kapaklı Havzalılar Dernek Başkanı Zalif Çavdar, Kurucu Dernek başkanı Fazlı Kaya ve dernek üyeleri katıldı.Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan genel kurulda divan heyeti oluşturuldu. Divan başkanlığına İrfan Demir, divan üyeliğine Akın Yılmaz ve İsmail Türker seçilirken, yönetim kurulu ve denetim kurulu raporlarının okunup ibra edilmesi ile birlikte yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri seçildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde tüm üyelerin oyunu alan Adem Çil’in listesi seçimi kazandı. Adem Çil başkanlığında ki dernek yönetiminde Rasim Yeşilova, Enes Yıldız, Mustafa Acar, Ahmet Kaya, Orhan Öztürk, Sadık Kapusuz, Bekir Göçer, Mustafa Yılmaz Hüseyin Çelik yer aldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kendisini bu göreve layık gören dernek üyelerine teşekkür eden Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil “ Davete icabet ederek genel kurulumuza katılan tüm misafirlerimize ve dernek üyelerimize teşekkür ediyorum.

Derneğimiz kuruluş aşamasında görev alan ve bu günlere gelmesinde büyük pay sahibi olan, başta kurucu başkan Fazlı Kaya ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza emekleri için ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

FAZIL KAYA ONURSAL BAŞKAN OLDU

 

Çil “ Osmanlı Devleti’nin bir dönemine damga vuran Köprülülerin torunları olarak, Kapaklı’da yaşayan tüm hemşerilerimizle birlikte binlerce kilometre uzaklarda da olsak, gelenek ve göreneklerimizi burada yaşatmaya devam edeceğiz. Dernek olarak atalarımıza yaraşır bir şekilde, bölgemize ve hemşerilerimize faydalı olabilmek için çeşitli sosyal faaliyetler, etkinlikler ile bundan sonra daha etkin bir dernek yönetimi sergileyeceğiz” dedi. Seçimlerin ardından dernek Başkanı Adem Çil, Dernek Kurucu Başkanı Fazlı Kaya’nın onursal başkan olarak seçilmesini teklif etti. Teklif üyelerin oy birliğiyle kabul edildi.