ÇOSB'den müzik ziyafeti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) yine büyük bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. ÇOSB Bölge Müdürlüğü'nün kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında önceki gün saat 19.30'da dÃ?

GÜNDEM 19.01.2017 20:30:00 0
ÇOSB

SALONDA BOŞ KOLTUK KALMADI

 

Katılımın oldukça yoğun olduğu gösteriyi, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Saim Buyruk ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra hakimler ve savcılar, Çerkezköy CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, sanayiciler, STK temsilcileri, Çerkezköy ve Kapaklı’dan yüzlerce vatandaş izledi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler konukları girişte karşıladı.

 

ÜSTADLARIN ESERLERİNİ İCRA ETTİLER

 

Zaman zaman anlattığı fıkralarla ve yaptığı esprilerle de izleyenleri kahkahaya boğan Burhan Öçal ve Çellistanbul, ÇOSB Konferans Salonu'nda Mozart'tan Ernesto Nazarin'e Latin bestelerden Mazhar Alonsa'na varana kadar dünyaca ünlü bestekarların eserlerini sahneledi. Burhan Öçal'ın darbukada adeta dokunulmadık yer bırakmadığı 9/8'lik perküsyon performansı ise izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Büyük beğeni toplayan konser de bir de tüm şehitler anısına ağır ritimlerle duygu dolu bir eser icra edildi.

 

BURAYA BİR DE KUYRUKLU PİYANO YAKIŞIR

 

Konserin sonunda Öçal ve Çellistanbul Grubu üyelerine protokol tarafından günün anlamına binaen Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy Belediyesi Başkanı Vahap Akay ve ÇOSB Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından sanatçılara çiçek takdim edildi. Çiçek takdiminin ardından konuşan Öçal, kendisinin de Trakyalı olduğunu belirterek, "Trakya'ya böyle bir salon kazandırdığınız için sizlere teşekkür ederim. Buraya bir de kuyruklu piyano yakışır o zaman görün siz konserleri" dedi.

 

Haber / Celal KARAKURT