"Muhtarlarımız bizim elimiz ayağımızdır"

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan önceki gün Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakamlık binasından ayrılan Vali Ceylan ve Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami

GÜNDEM 18.01.2017 20:52:00 0

KAYMAKAM ABBAN’I ZİYARET ETTİ

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan dün saat 13.00 sıralarında, 30 Kasım'da yayınlanan Karar hükmünde kararname ile Çerkezköy Kaymakamlığı'na atanan Atilla Selami Abban'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Bir saatlik görüşmenin ardından saat 14.00’de polisevine geçen heyet muhtarlar ile bir araya geldi. Toplantıya Vali Ceylan'ın yanı sıra, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İl Mahalli İdareler Müdürü Aysel Erkmen, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Fevzi Bayram, İlçe Yazı İşleri Müdürü Muhteber Kuralay ve muhtarlar katıldı.

 

“NÜFUSUN YOĞUN OLDUĞU İLÇE”

 

Toplantıda konuşan Vali Ceylan, "Muhtarlarımızla üçüncü toplantımızı Çerkezköy İlçemizde yapıyoruz. Amacımız hem tanışmak hem de sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı dinleyip görüşlerinizi almak. Muhtarlarımız bizim elimiz ayağımızdır. Çerkezköy ilçemiz nüfus artışının en yoğun olduğu ilçemiz. En önemli sorunumuz eğitim ve okul, okul ihtiyacını gidermek için önümüzdeki dönemde planlamalarımız var. Eğitimin dışında uyuşturucu ile mücadele diğer öncelikli konularımızdandır. Bu konuda muhtarlarımızın desteği çok önemlidir. Muhtarlarımızın mahallelerinde güvenlikle ilgili hissettikleri bir sorun varsa emniyet birimleri ve jandarma ile irtibatlı olmalarını istiyoruz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Vali Ceylan'ın konuşmasının ardından, muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve vatandaşların taleplerini Vali Ceylan'a ve yetkililere ilettiler.