Büyük maç Marmara Haber'de izlenecek

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de liderliğini sürdüren 1911 Çerkezköyspor, 22 Ocak Pazar günü saat 13.00'da Saray Belediyespor'u konuk edecek. Maç, Marmara Haber Gazetesi'nin facebook sayfasından canlı yayınlanacakken

SPOR 18.01.2017 20:50:00 0
Büyük maç Marmara Haber

1911, SARAY BELEDİYESPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

 

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren 1911 Çerkezköyspor, Pazar günü karşılaşacağı Saray Belediyespor müsabakasına hazırlanıyor. Çift kale maç ve teknik taktik ağırlıklı çalışmalarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor, puan tablosunda 5. sırada yer alan Saray Belediyespor'u yenerek, avantajlı duruma geçmek için Kapaklıspor'un puan kaybetmesini bekleyecek.

 

MAÇI FACEBOOKTAN CANLI İZLEYEBİLİRSİNİZ

 

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı'nda Pazar günü saat 13.00'da başlayacak olan nefes kesecek karşılaşmayı, dileyen taraftarlar Marmara Haber Gazetesi'nin facebook sayfasından canlı olarak izleyebilecekler. Ayrıca 106.9 Radyo Haber Spor Spikeri Furkan Akar'ın anlatımıyla da şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan maç canlı olarak dinleyiciler ile buluşacak.

 

DOĞRU SKOR TAHMİNDE BULUNANA FORMA VE ATKI HEDİYE

 

Marmara Haber Gazetesi'nin internet sayfasında bu haberin altında bulunan yorum kısmına isim ve soyismini yazarak, doğru skor tahmininde bulunan ilk 10 taraftara, taraftar forması ve atkı hediye edileceği belirtildi. 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın maç öncesi yaptığı açıklamada, "Tüm taraftarlarımızı bu maça davet ediyoruz. Eğer gelemeyecek durumda olan Çerkezköylü vatandaşlarımız varsa da facebook ve radyodan canlı olarak takip ederek aynı heyecanı yaşayabilirler. Şampiyonluk yolunda önem arzeden maçlarımızdan biri olan Saray Belediyespor maçını facebook ve radyodan yayınlayacak olan yayıncı kuruluşa teşekkürü bir borç bilirim. Taraftarımızı kulübümüze destek olmaya davet ediyorum. Ayrıca Marmara Haber Gazetesi aracılığıyla doğru skor tahmininde bulunan ilk 10 taraftarımıza forma ve atkı hediye edeceğiz. Maça iyi hazırlandık kazanmak istiyoruz" dedi.

 

Haber / Celal KARAKURT