Akay'dan sert çıkış bekleniyor

Çerkezköy Belediyesi Başkanı Vahap Akay, bugün saat 09.00'da ilçede bulunan mahalle muhtarları ile Glory Area Kafe'de kahvaltıda buluşacak. Akay muhtarlara termik santralin olumsuz yönleri hakkında brifing verecek.

GÜNDEM 17.01.2017 22:29:00 0
Akay

MUHTARLARA BRİFİNG VERECEK

 

Bugün saat 09.00'da muhtarlarla kahvaltıda buluşacak olan Belediye Başkanı Vahap Akay, bölgenin kaderini etkileyecek olan ve birçok tartışmaya yol açan termik santral projesi hakkında brifing verecek.

 

AKAY ALGI OPERASYONU YAPILDIĞINI İDDİA ETTİ

 

Termik santralin insan yaşamına olan kötü etkileri hakkında bir dizi açıklamada bulunacak olan Akay, bunun yanı sıra geçtiğimiz gün Namık Kemal Üniversitesi'nde mülki amirler ile muhtarların buluşmasında konuklara kömürün ham maddesinden üretilen sabun ve el kremlerinin hediye edilmesinin ardında termik santrali masum gösterme çabasının bulunduğunu ifade ederek, bu algının ortadan kalkması gerektiğini belirtti. Ayrıca birtakım kişiler tarafından termik santralin olumlu yönlerini içeren bir broşür basıldığını kaydeden Akay, muhtarlarla birlikte kahvaltı buluşmasında bu broşürü açıklayacak. 

 

Haber / Celal KARAKURT