Manisa'da Tekirdağ'ı temsil edecekler

Balıkesir'de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Grup müsabakalarında 14 puanla dördündü olan Tekirdağ Teakwondo erkek takımı, Manisa'da düzenlenecek olan Türkiye Anadolu Yıldızlar Ligi yarı final müsabakas

SPOR 17.01.2017 22:24:00 0
Manisa

ELEMELERDE 190 SPORCU MÜCADELE ETTİ

 

10 ilden 190 sporcunun katıldığı Anadolu Yıldızlar Ligi grup eleme müsabakaları hakkında bilgi aktaran Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, “13-15 Ocak tarihinde Balıkesir'de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi grup eleme müsabakalarına 10 ilden toplam 190 sporcu katıldı. Tekirdağ bayan takımı olarak 6 bayan sporcumuz bu eleme grubunda mücadele etti. Tekirdağ Erkek takımı olarak da 7 erkek sporcumuz katıldı. Oldukça çetin mücadeleye sahne olan grup elemelerinde Erkek takımımız bir altın, iki gümüş ve bir bronz madalya alarak 14 puanla dördüncü oldu. Bayan takımımız ise bir gümüş ve bir bronz madalya ile 4 puanla iller sıralamasında 7. oldu ve ilk altıya giremediği için finale çıkmayı başaramadı. Ancak bayan takımımız diğer müsabakalar için büyük ümit verdi.” dedi.

 

İŞTE MADALYA ALAN SPORCULAR

 

Vural Ayaz, Anadolu Yıldızlar Ligi grup elemelerinde Tekirdağ’ı temsil eden sporculardan hakkında açıklamalarda bulunan Ayaz, “37 kilogramda Yıldız erkeklerde Alperen Ayaz 3. Oldu.41 kilogramda Yıldız erkeklerde Abdulkadir Öztürk ikinci olurken, 53 kilogramda Yıldız Erkekler kategorisinde Oğuz Tokgöz birinciliği elde etti. Yine Yıldız Erkeklerde 61 kilogramda Ozan Toytoğlu 2. oldu. Yıldız bayanlarda da dereceye giren sporcularımız şöyle: 37 kilograda Yıldız Bayanlarda Azra Çavuş ikinci, 55 kilogramda Yıldız Bayanlarda Sıla Ece Erol üçüncü oldu” dedi.

 

KAFİLEDE 3 ANTRENÖR GÖREV ALDIK

 

Balıkesir’de gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi Grup eleme müsabakalarında sporcularla birlikte Tekirdağ kafilesinde Çerkezköy’den Vural Ayaz, Saray’dan Oğuzhan Tokgöz ve Malkara’dan Hüsnü Çal olmak üzere üç antrenör görev aldı. Vural Ayaz, Manisa’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi yarı final müsabakalarında Tekirdağ'ı en iyi şekilde temsil ederek, başarılı olacaklarına inandığını dile getirdi. Ayaz, "İnşallah Manisa’da daha iyi dereceler elde edeceğiz. Ayrıca bizlere katkı ve destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

 

Marmara Haber