Mevlana Ortaokulu öğrencisi Türkiye Şampiyonası'nda

Tekirdağ'da düzenlenen Yıldızlar Güreş Bölge Şampiyonası'nda Mevlana Ortaokulu öğrencilerinden Selman Yaprak grekoromen dalında bölge üçüncüsü olmaya hak kazandı.

GÜNDEM 17.01.2017 22:23:00 0
Mevlana Ortaokulu öğrencisi Türkiye Şampiyonası

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Geçtiğimiz gün Tekirdağ'da yapılan Yıldızlar Güreş Bölge Şampiyonası'nda Mevlana Ortaokulu 3 öğrenciyle şampiyonaya katıldı. Mevlana Ortaokulu öğrencisi Selman Yaprak yarı finalde elendikten sonra üçüncülük müsabakasında rakibini yenerek 3. oldu. Aldığı 3.'lük sonrası Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Yaprak, "Bu başarıda emeği olan tüm öğretmenlerime, aileme ve Beden Eğitimi Öğretmenim Nevzat Doğan'a teşekkür ediyorum. Umarım Türkiye Şampiyonası'nda okulumu ve Çerkezköy'ü en iyi şekilde temsil ederim" dedi.

 

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ

 

Okul Müdürü  Serdar İş elde edilen başarı sonrası Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Selman Yaprak hakkında yaptığı açıklamada, "Öğrencimiz grekoromen dalında katıldığı Yıldızlar Güreş Bölge Şampiyonası'nda 3'ncü olarak Türkiye Şampiyonası'nda okulumuzu ve ilçemizi temsil etmeye hak kazandı. Öğrencimiz Selman Yaprak ve Beden Eğitimi Öğretmeniniz Nevzat Doğan'a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı. 

 

Marmara Haber