LÖSEV standını ziyaret ettiler

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve yönetim kurulu üyeleri Tepe Ortaokulu'nda dernek yönetim kurulu üyesi İldeniz Kayacan'ın eşi Nagihan Kayacan'ın LÖSEV g?

GÜNDEM 16.01.2017 20:59:00 0
LÖSEV standını ziyaret ettiler

DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

 

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay”  LÖSEV’li çocuklarımızın tedavileri için her duyarlı vatandaşımızın bu standı ziyaret ederek katkı sağlaması gerekiyor. Bizlerde yönetim kurulu üyelerimizle birlikte LÖSEV standını ziyaret ederek 2017 yılı LÖSEV takvimlerinden ve ayni zamanda okulda öğrenim gören LÖSEV’li çocuklarımızın yaptıkları takvimlerden alarak çocuklarımıza umut olması yönünde adım attık.Nagihan Kayacan’a gerçekleştirmiş olduğu kampanya içinde tebrik ediyoruz” diye konuştu.

 

ÇAĞRIDA BULUNDU

 

Akay “ Çerkezköy Tepe Ortaokulunda LÖSEV’li çocuklara umut olması için açılan standa her duyarlı vatandaşımızın ziyaret ederek katkıda bulunmasını istiyoruz. Bu insanlık görevi olmakla birlikte, bizler sağlıklı insanlar olarak onlara vereceğimiz destek ve katkılarla sağlıklarına kavuşmasını sağlayacağız. Bu çocuklarımız bizim geleceğimizdir ve toplum olarak da onlara sahip çıkmalıyız” dedi.