Kaymakam Abban Fevzipaşa halkı ile buluştu

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban tarafından her ay ilçenin değişik mahallelerinde yapılan halkla buluşma toplantısını bu ay Fevzipaşa Mahallesinde bir kıraathanede gerçekleştirdi.

GÜNDEM 16.01.2017 20:57:00 0
Kaymakam Abban Fevzipaşa halkı ile buluştu

“HALKIMIZIN AYAĞINA GİDEREK DİNLİYORUZ”

 

Önceki gün gerçekleştirilen toplantıya Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın yanı sıra Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Kd.Bçvş Fevzi Bayram, Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç, İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili İsmail Gökdemir ile çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban “ Vatandaşlarımızın sorunlarını birinci ağızdan dinlemek, varsa çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunmak için halkla buluşma toplantısı gerçekleştiriyoruz. İlçemiz, yüksek nüfus artışına sahip, hızla gelişen önemli bir sanayi kentidir. İş olanaklarının fazla olması sebebi ile de İlçemizde her yıl yaklaşık 10 bin nüfus artmaktadır. Bu hızlı nüfus artışı da alt yapı yetersizliği, çarpık kentleşme, trafik, güvenlik, eğitim gibi problemleri beraberinde getirmektedir. Vatandaşlarımızın bu sorunlarını ortada bir engel olmadan ayaklarına kadar gelerek dinlemeye çalışıyoruz.” dedi.

 

TEK TEK NOT ALDI

 

Toplantıda mahallede ortaokul eksikliği, yeni yapılan binalarda PTT altyapı sorunu, bazı sokaklarda ki aydınlatma sorunu, bankalara ait ATM’ lerin olmaması gibi sorunlar vatandaşlar tarafından dile getirildi. Vatandaşlarımızın görüş, dilek ve şikâyetlerini dinleyerek not alan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, sorunların çözümü için gerekenlerin yapılacağını söyledi. Vatandaşlar, toplantıyı çok faydalı bulduklarını belirterek, “İlk defa bir Kaymakam mahallemize gelip sorunlarımızı dinledi. Kendisine ve daire amirlerine duyarlı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dediler.