Albayrak'tan Şarköy'e 15 milyon TL'lik yatırım müjdesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sabah erken saatlerde Şarköy'ü ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 13.01.2017 21:19:00 0
Albayrak

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Albayrak, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet ederek ihtiyaçları dinleyen Başkan Albayrak, Şarköy esnafına hayırlı işler diledi.

TESKİ Şube Müdürü Özlem Ertekin'i ziyaret eden Albayrak, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ertekin görüşme sonrası kendi yaptığı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı resmettiği tabloyu hediye etti. Albayrak hediye için Ertekin'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyaretler kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok'u da ziyaret etti. Şarköy'de sürdürülen çalışmaların incelenmesinin ardından Başkan Altınok'u ziyaret eden ve ilçenin genel durumu hakkında bilgiler alan Başkan Albayrak, planlanan projeler ile ilgili de görüş alışverişinde bulundu. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Albayrak, Altınok ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

 

YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

 

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) Yönetim Kurulu Toplantısını Şarköy İlçesinde gerçekleştirdi. Albayrak daha sonra ise Şarköy’de Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.  TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Nilgün Marmara ve Rıza Tekin'in katıldığı toplantıda gündem maddeleri görüşülerek TESKİ' nin önümüzdeki dönem çalışmaları konusunda kararlar alındı. Toplantı sonunda TESKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Karadağ, Başkan Albayrak'a Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü rozeti takdim etti. 

 

İÇME SUYU İNŞAATINDA SONA GELİNDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Şarköy ziyareti kapsamında mahalle muhtarları ile bir araya geldi.  Şarköy Halk Eğitim Merkezi salonunda TESKİ Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen toplantıda muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak muhtarlarla mahalleleri hakkında durum değerlendirmesi yaptı. TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve diğer yetkililerin de hazır bulunduğu toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin Şarköy ilçesinde ve diğer ilçelerde yaptığı çalışmaları ve projeleriyle ilgili bilgiler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Şarköy'e 15 milyonluk yatırım müjdesini vererek Şarköy'de içme suyu inşaatında sona gelindiğini belirtti ve su depolarının da  temizliğinin yapılacağını söyledi.

 

“YOLLARIMIZI YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Albayrak "Büyükşehir Belediyesi olarak artık çok güçlüyüz ve tüm ilçelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öncelikle aciliyeti olan birçok mahallemizin yollarını asfalt ve RCC beton yaptık. Kış mevsimi nedeniyle bu çalışmalarımızı yavaşlattık, ancak havalar elverişli olduğu takdirde tüm mahalle yollarımızı yapmaya devam edeceğiz. Görev süremizin sonuna kadar yapılmamış yol bırakmayacağız" dedi.