Emniyetten o iddialara yanıt geldi

Son günlerde sosyal paylaşım siteleri üzerinde paylaşılan "Tekirdağ Çınarlı mahallesinde 2 kadın terörist tespit edildiği, birinin yakalandığı diğerinin firar olduğu, evde hazır bombaların

GÜNDEM 12.01.2017 09:54:00 0
Emniyetten o iddialara yanıt geldi

ARAŞTIRMAYA BAŞLANILMIŞTIR

 Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nden söz konusu haberlerle ilgili yapılan açıklamada, ‘’İlimizle alakalı yukarıda belirtilen Terör içerikli paylaşımların asılsız olduğu, haber içeriğinin gerçekten uzak, tamamen uydurma, hayal ürünü olduğu görülmüştür. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü olarak asılsız paylaşımların kimler tarafından yapıldığı ve yayıldığının tespitine yönelik gerekli araştırmaya başlanılmıştır.’’ ifadeleri kullanıldı.

VATANDAŞLARIMIZIN İTİBAR ETMEMELERİNİ BEKLİYORUZ

‘’Terörün öncelikli amaçları arasında halkı korku ve paniğe sevk etmek akabinde günlük yaşamı olumsuz yönde etkilemektir.’’ ifadelerine yer verilen açıklamada, ‘’Sosyal medyayı etkin kullanan Vatandaşlarımıza bu tür paylaşımlarda bulunurken yaratacağı olumsuz etkilerini düşünmeye, daha sorumlu davranmaya davet ediyoruz. Sosyal medya sitelerinde yer alan haber ve paylaşımların yetkili mercilerce doğrulanmadıkça Vatandaşlarımızın itibar etmemelerini bekliyoruz. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü olarak Suç ve Suçlularla mücadelemiz Suçun nev’ine bakılmaksızın kararlılıkla sürecektir.’’ denildi.

 

Marmara Haber