Albayrak: Büyükşehir'in vizyonlarından biri de tarım

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Ziraat Mühendisleri Odası tarafından Türkiye'de Tarım Öğretiminin 171. yılı nedeniyle düzenlenen çelenk  sunma törenine katıldÄ?

GÜNDEM 10.01.2017 20:32:00 0
Albayrak: Büyükşehir

TARIMA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

 

Valilik önündeki Atatürk Anıtında gerçekleşen törende, Tarımsal Daire Başkanı Hacı Aslan, Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu ile Ziraat Mühendisleri hazır bulundu. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ'da tarımın önemli bir yere sahip olduğunu belirleterek Büyükşehir Belediyesi’nin de tarıma büyük önem ve destek verdiğini söyledi.  

 

TARIMSAL HİZMETLER DEVAM EDECEK

 

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Daire Başkanlığı tarafından köyden mahalleye dönüşen yerlerde düzenli tarımsal eğitimlerin verildiğini kaydeden Başkan Albayrak "Bizim 5 vizyonumuzdan biri de tarım ve hayvancılıktır. Kanola, ayçiçeği, buğday, üzüm ve kiraz üretiminde Tekirdağ, Türkiye'de önemli bir yere sahiptir. Ayrıca bölgemizde kırsal turizmin kalkınması için de çalışmalarımız Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığımız tarafından hızla devam ettirilmektedir" dedi.

 

Marmara Haber