Abban'dan Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Abban mesajında "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü" tebrik ediyor, sağlık,

GÜNDEM 9.01.2017 19:26:00 0
Abban

BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZLERİNDENDİR

 

Kaymakam Atilla Selami Abban 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında “Hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasimizin gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Anayasamız ile güvence altına alınmış olan haberleşme hürriyeti çerçevesinde kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır.” dedi.

 

SAĞLIK, MUTLULUK VE BAŞARI DİLİYORUM

 

Abban açıklamasında ayrıca “Tüm bu hassasiyetlerle doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik yaparak görevlerini fedakârca yerine getirmeye çalışan gazeteci arkadaşlarımızın, basın yayın kuruluşlarının ve çalışanlarının 10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarının haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü” tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN