Yaşananlar basının sorumluluğunu arttırıyor

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Vali Ceylan mesajında "Gelişen Türkiye ve değişen dünya üzerinde yaşanan gelişmeler bas

GÜNDEM 9.01.2017 19:04:00 0
Yaşananlar basının sorumluluğunu arttırıyor

SAYGILI HABERCİLİK ÖN PLANDA OLMALI

 

Vali Mehmet Ceylan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında “Vatandaşımızın bilgilendirilmesinde ve tarafsız haber almasında önemli bir görev üstlenen basın mensuplarının bu özel günlerini içtenlikle kutluyorum. Halkımızın ilimizde, ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylardan, yaşanan gelişmelerden haberdar olması için zamanla sınırlı olmaksızın çalışan basın mensupları bizlere doğru bilgileri teknolojinin getirdiği en son hızda ulaştırmaya çalışmaktadır. Gelişen Türkiye ve değişen dünya üzerinde yaşanan gelişmeler basın mensuplarının sorumluluğunu daha da arttırmaktadır. Yapılan haberlerin anında tüm dünyada yankı bulması, basın mensuplarının tarafsız, doğru ve kişilik haklarına saygılı habercilik anlayışının ön planda tutulmasını gerektirmektedir.”dedi.

 

GÜNÜNÜZÜ KUTLARIM

 

Ceylan mesajını “Bu duygu ve düşüncelerle, mesleklerini büyük bir özveriyle ifa eden,il merkezinde ve ilçelerimizdeki; yerel gazete, televizyon ve radyolarda çalışan tüm gazetecilerimiz ile ulusal basın ve haber ajanslarımızın,temsilcilerinin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım.” sözleri ile sonlandırdı.

 

Haber / Mehmet AYAN