Sınav kar, soğuk dinlemedi

Cumartesi günü Türkiye genelinde gerçekleştirilen açık lise sınavları Marmara Bölgesi'nde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle öğrencilere zor anlar yaşadı. Çerkezköy'de de sÄ

GÜNDEM 8.01.2017 20:14:00 0
Sınav kar, soğuk dinlemedi

10 AYRI OKULDA GERÇEKLEŞTİ

 

Çerkezköy’deki açık lise sınavları 10 okulda, sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Ekiplerin geceden yolları açmasıyla özellikle İstanbul’da görülen sınava geç kalan öğrencilerin manzaralarına Çerkezköy’de rastlanmadı. Öğrenciler ve denetimler sınav merkezlerine sorun yaşamadan ulaştı. Açık Lise sınavları 10 okul ve Çerkezköy K1 tipi Kapalı Cezaevi’nde yapıldı. Öğrenciler Mevlana Ortaokulu, Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi, Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu, Nurullah Narin Ortaokulu, Fevzipaşa İlkokulu, Çerkezköy Tepe Ortaokulu, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi, Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Raif Dinçkök Ortaokulu ve 75. Yıl Ortaokulu’nda sınava girdiler.

 

PAZAR GÜNÜ DE DEVAM ETTİ

 

Öğrenciler dün de açık ortaokul sınavlarına girdiler. İki oturumda gerçekleşen  sınavın birinci oturumu saat 09.30’da, ikinci oturumu ise 14.00’de  75. Yıl Ortaokulu’nda yapıldı.

 

Haber / Mehmet AYAN