Saadet Partisi'nden hayvanlara yardım eli

Saadet Partisi Tekirdağ Gençlik Kolları soğuk hava ve karın etkili olduğu Tekirdağ'da  sokak hayvanlarının uğrak noktalarına onlar için yiyecek bıraktı.

GÜNDEM 8.01.2017 20:11:00 0
Saadet Partisi

ONLARIN CANI BİZE EMANET

 

Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Saadet Partisi Tekirdağ Gençlik Kolları Başkanı Oktay Çalışkan amaçlarının insanlardan başka canlıların da yaşadığını hatırlatmak olduğunu belirterek, “ Bize diyorlar ki  “Her şeyi hallettik de hayvanlar mı kaldı?”.  Bizler yaşadığımız bu kainatta, bizim dışımızdaki canlılara, çevreye, doğaya da sahip çıkmak durumundayız. Çünkü bütün bunlar bize emanettir. Gelecek nesillerin emaneti. Ayrıca bütün yaşamlar değerlidir ve merhamet evrensel bir duygudur. Hayvanlar da bile mevcuttur. Bu bakımdan karda, kışta ,soğukta yiyecek sıkıntısı çeken küçük can dostlarımıza imkan dahilinde mama ulaştırarak , Allah’ın izniyle yaşamlarını sürdürmelerini umut ediyoruz.” dedi.

 

HER CAN KUTSALDIR

 

Oktay Çalışkan açıklamasında ayrıca “Bilinçsizce, marketten alınan bir oyuncak gibi çocuklarımıza hediye ettiğimiz hayvancıklar çocukların ilgisi geçince sokak hayvanı oluveriyor. Bu konuda vatandaşlarımızın daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Onları bir oyuncak parçası gibi değerlendirip bozulunca çöpe atamayız. Unutmayın her can kutsaldır.” İfadelerine de yer verdi.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN