Gülerçin, Çakıcıoğlu'nu ağırlayacak

Özel Gülerçin Koleji'de 2 Ocak ile 6 Ocak tarihleri arasında çocuk edebiyatı kalemlerinde Erdal Çakıcıoğlu'nun kitap standı açılacak. Kitap standında yazarın kitapları üç gün boyunca

GÜNDEM 4.01.2017 21:33:00 0
Gülerçin, Çakıcıoğlu

İMZA GÜNÜ DÜZENLENECEK

 

Özel Gülerçin Koleji , 2 Ocak ile 6 Ocak tarihleri arasında yazar Erdal Çakıcıoğlu’nun kitaplarına ev sahipliği yapacak. 6 Ocak’ta ise yazar Çakıcıoğlu, okulda imza günü düzenleyecek. İmza günü vesilesi ile öğrenciler yazarla tanışma fırsatı bulacaklar. Konuyla ilgili okul yetkililerinin yaptığı açıklamada, “Amacımız öğrencilerimize kitap okuma sevgisi aşılamak, öğrencilerimizin kitaplara karşı ilgisini arttırmak ve kitap okumalarını sağlayarak hayal ve yorum gücünü arttırmaktır. Aynı zamanda öğrencilerimizle okudukları kitapların yazarını tanıştırarak onları ileride hatırlayacakları güzel bir anı sahibi yapmaktır.”denildi.

 

ERDAL ÇAKICIOĞLU KİMDİR?

 

Yazar Erdal Çakıcıoğlu, çocuk yaşında yazmaya başladı. Karakız adlı öyküsünün " Öykü " dergisinde yayınlanmasıyla, edebiyat dünyasına adım attı. Birçok dergi ve gazetede öyküleri yayımlandı. Antalya Altın Portakal Öykü Yarışması’nda “Tandır”, Türkiye Çocuk Dergisi’nin öykü yarışmasında da “Kitaplarını ve Sevgisini Bıraktı” adlı öyküleriyle birinci oldu.

 

Marmara Haber