Pehlivan: Terör hepimizin ortak acısı

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan, yılbaşı gecesi İstanbul Ortaköy'de yaşanan ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı ile ilgili açıklama yaptı. Pehlivan açı

GÜNDEM 3.01.2017 19:43:00 0
Pehlivan: Terör hepimizin ortak acısı

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

 

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan İstanbul Ortaköy’deki saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Pehlivan yazılı yaptığı açıklamada, “İstanbul'da yaşanan bu alçak saldırı aziz milletimizi bir kez daha derinden sarsmış ve yüreklerimize acı düşürmüştür. Kimden gelirse gelsin, kimi hedef alırsa alsın, nerede yaşanırsa yaşansın terör hepimizin ortak acısıdır. Milletimizin başı sağ olsun. Saadet Partisi olarak bu alçak saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.” dedi.

 

EN GÜZEL CEVAP BARIŞ ÇABALARININ SÜRMESİ

 

Türkiye İran ve Rusya öncülüğünde yürütülen çalışmaların  Suriye’de barışa yönelik umutları arttırdığını belirten Feti Pehlivan açıklamasında “Böyle bir ortamda gerçekleştirilen bu saldırının en önemli hedeflerinden birinin de bu barış çabalarını sabote etmek olduğu açıktır. Bu tür tehdit ve alçakça provakasyonlara karşı verilecek en güzel cevap, barışa yönelik çabaların tavizsiz ve kararlı bir şekilde sürdürülmesi olacaktır.” ifadelerini kullandı. 

 

GÜN KENETLENME GÜNÜ

 

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan açıklamasını “Masum silahsız insanları hedef alan terörün en önemli amaçlarından biri de toplumda korku, öfke ve nefretin hakim olduğu bir kaos ortamı oluşturmaktır. Ancak hep söylediğimiz gibi aziz milletimiz sahip olduğu tarihi tecrübe ve sağduyu ile her zaman olduğu gibi bu karanlık oyunu yine bozacak, ülkemizi karıştırmaya ve kutuplaştırmaya yönelik bu provokatif girişimleri boşa çıkaracaktır. Gün her zamankinden daha fazla birlik olma günüdür. Birbirimize kenetlenme günüdür.” sözleri ile bitirdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ