Tekirdağ'a yeni kongre merkezi geliyor

Trakya Kalkınma Ajansı aylık olağan yönetim kurulu toplantısı Edirne'de düzenlendi. Toplantıda Tekirdağ'da Fuar ve Kongre Merkezi kurulması konusunda çalışmalara başlanması kararı alındÄ

GÜNDEM 2.01.2017 19:15:00 0
Tekirdağ

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Yönetim Kurulu toplantısına Edirne Valisi Günay Özdemir, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin katıldı.

 

ALINAN KARARLAR DEĞERLENDİRİLDİ

 

Toplantı, TRAKYAKA Genel Sekreteri Şahin’in gündemi arz etmesiyle başladı. Bir önceki toplantıda alınan kararlar değerlendirildi. 2016 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği programı kapsamında başarılı bulunan projeler Yönetim Kurulu onayına sunuldu. Tekirdağ Fuar ve Kongre Merkezi Güdümlü Projesi için Ajans bütçesinden 4 milyon 750 bin TL kaynak ayrılması ve çalışmalara başlanması hususu görüşüldükten sonra gündemdeki diğer konuların karara bağlanmasıyla yönetim kurulu toplantısı sona erdi.

 

Marmara Haber