Film sahnelerini aratmadı

Marmaraereğlisi'nde polis ekipleri filmleri aratmayan bir yakalama olayına imza attı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri,  Nuri Petek'e ait iş yerini soyan kar maskeli ve tabancalı iki şahsı yemek ye

GÜNDEM 2.01.2017 19:04:00 0
Film sahnelerini aratmadı

5 BİN LİRA ÇALDILAR

 

Hırsızlık olayı geçtiğimiz haftalarda Marmaraereğlisi’nde meydana geldi. Nuri Petek'e ait şans oyunları bayisine gelen ellerinde tabanca bulunan kar maskeli iki kişi, Petek'e tabancaları doğrultarak kasadaki paraları istedi. Paralarını vermek istemeyen ve direnen Petek'i tabanca kabzasıyla vurarak etkisiz hale getiren soyguncular, kasada bulunan yaklaşık 5 bin lira para ile 35 bin liralık Milli Piyango'nun yılbaşı  özel çekiline ait bileti aldıktan sonra, plakasız siyah motosiklete binerek kaçtı.

 

YILBAŞI GECESİ YAKALANDILAR

 

Olay üzerine harekete geçen Marmara Ereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Tekirdağ Asayiş Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alarak, soyguncuların Onur K. ile Emrah D. olduğunu belirledi. Polis, yaptığı çalışmada iki soyguncunun İstanbul'da bulunduğunu ve Şişli semtinde bir lokantaya sık sık yemek yemeye geldiğini tespit etti. Tekirdağ 'dan giden polisler lokantada garson kılığına girerken, bir ekip de lokanta çevresinde önlem aldı. Yılbaşı gecesi lokantaya gelen zanlılar Onur K. ile Emrah D., garson kılığına giren polisler tarafından yakalandı.
 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

 

İstanbul’dan Marmaraereğlisi’ne getirilen soyguncuların, ilçede yine Aralık içinde bir marketten aynı yöntemle 3 bin lira gasp ettikleri belirlendi. İşyeri sahiplerine teşhis ettirilen soyguncular, emniyetteki soruşturmalarının ardından sıkı güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

 

Marmara Haber