En güzel hediye oldular

Çerkezköy'de yılın son bebeği Özel İrmet Hastanesi'nde dünyaya gelen bir erkek bebek oldu. İlk bebeği ise gözlerini Özel Optimed Hastanesi'nde gözlerini dünyaya açan Ertuğrul Hamzaâ?

GÜNDEM 1.01.2016 20:02:00 0
En güzel hediye oldular

YENİDOĞAN’DA TEDAVİ GÖRÜYOR

 

Çerkezköy’de yılın son Özel İrmet Hospital’da dünyaya geldi. Cahit ve Fatma Arslan çiftinin 45 santimetre uzunluğunda 2 kilo 800 gram ağırlığında erkek bebekleri saat 18.51’de hayata gözlerini açtı. Sezeryan doğum ile dünyaya gelen ve 32 haftalık doğan bebek yenidoğan bakım ünitesinde tedavi görürken, ailenin bebeklerine henüz isim koymadıkları öğrenildi.

 

HERKES ÇOCUK SEVGİSİNİ TATSIN

 

2017 yılının ilk saatlerinde Özel Optimed Hastanesi’nde gözlerini açan Ertuğrul Hamza ise Çerkezköy’de 2017 yılında doğan ilk bebek oldu.Doğum sancısı tutan Ebru Sertaş, eşi tarafından Özel Çerkezköy Optimed Hastanesi’ne götürülürken, burada doğuma alınan Ebru Sertaş, 3 kilo 455 gram ağırlığında ve 52 santimetre boyunda sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebeğe ailesi 'Ertuğrul Hamza' adını verirken, anne Ebru Sertaş ise “Yeni yılın ilk saatlerinde oğlumuz aramıza katıldı. Oğlumu kucağıma aldığım için çok mutluyum. Rabbim inşallah herkese çocuk sevgisini tattırır” dedi.

 

DOKTOR VE ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Sezeryan doğum ile dünyaya gelen Ertuğrul Hamza bebeğin babası Sedat Sertaş ise, “Böylesine özel bir günde oğlumu kucağıma aldığım için çok mutluyum. İnşallah onu çok güzel bir gelecek bekliyordur. Bizimle doğum öncesi ve sonrasında en iyi şekilde ilgilenen Optimed Hastanesi doktorlarına ve çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Celal KARAKURT