Yürek sızlatan olay

Geçtiğimiz günlerde Marmaraereğlisi'nde Nehir isimli bebek öksürmesi üzerine ailesi tarafından hastaneye götürüldü. Doktorun ilaç verip evine gönderdiği Nehir bebek gece saatlerinde hayatını kaybet

GÜNDEM 30.12.2016 21:09:00 0
Yürek sızlatan olay

İKİ DOKTOR DA AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ

 

Acı olay Marmaraereğlisi’nin Bağlar Mahallesi’nde meydana geldi. Kümeevler mevkiinde oturan Neşe ve Ünal Batı çifti çocukları Nehir’i çok öksürmeye başlayınca Aile Sağlığı Merkezi’ne götürdü. Doktor Ö.K., bebeğe şurup ve ilaç vererek eve gönderdi. Batı çifti, bebeklerinin gece bir kez daha fenalaşması üzerine bu kez Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi’ne götürdü. Fakat buradaki doktor da “Verilen ilaçları kullanmaya devam edin” diyerek aileyi evine götürdü.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Anne Neşe Batı, sabah Nehir’i yatağında hareketsiz bulunca, Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ancak doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen minik Nehir yaşamını yitirdi. Çocuklarının ölüm haberini alan Batı çiftçi sinir krizi geçirdi. Acil serviste sakinleştirilmeye çalışılan Neşe ve Ünal çifti, doktorlardan şikayetçi oldu. Marmara Ereğlisi Cumhuriyet Savcılığı, Nehir Batı’nın şüpheli görülen ölümü ve ailesinin şikayetiyle soruşturma başlattı.

 

Haber / Gökhan TEKER