Milletvekilleri halkla buluştu

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün her hafta dönüşümlü olarak  Tekirdağ ve ilçelerini gezerek halka buluşuyor. Sorun ve taleplerin dile getirildiği buluşmaları AK Parti

GÜNDEM 30.12.2016 21:09:00 0
Milletvekilleri halkla buluştu

MUSTAFA YEL HAYRABOLU’YU ZİYARET ETTİ

 

Geçtiğimiz hafta Hayrabolu’da gerçekleşen etkinliklerde halkla buluşan isim Milletvekili Mustafa Yel oldu. İlk olarak AK Parti İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği bir çalıştaya katılan Mustafa Yel, burada mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Hayrabolu Ziraat odası Başkanlığı’nın ev sahipliği yaptığı çalıştayda Tarım İl, Tarım Kredi Kooperatifleri ve DSİ müdürleri de hazır bulundu. Panelde, süt fiyatları, çiftçilere ödenecek destekler, meraların kullanımı, yapımı devam eden barajların durumu gibi konular masaya yatırıldı.

 

İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

 

Yel’in ikinci durağı yapımı devam eden Hayrabolu Devlet Hastanesi oldu. Binanın inşatında inceleme yapan Mustafa Yel, daha sonra partisinin organize ettiği mahalle danışma toplantısına katıldı. Burada bir konuşma yapan Milletvekili Yel, ''Hayrabolu’da bugün sabahtan itibaren siz değerli hemşerilerimizle bir araya geldik. Gerek dükkanlarında çalışarak ticarat yapan esnaflarımızı gerekse bu soğuk havada elleri titreyerek pazar yerinde çalışan esnaflarımızı ziyaret ederek sıcak sohbetler ettik. Tarafımıza gösterilen ilgiden dolayı öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum'' dedi.

 

FARKLI İLÇELERLE DEVAM EDECEK

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekillerinin her hafta düzenleyeceği halkla buluşma toplantıları Saray, Süleymanpaşa, Hayrabolu, Kapaklı, Çerkezköy, Şarköy ve Malkara’da devam edecek.

 

Marmara Haber