2017'de de demokrasiyi savunacağız

CHP Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Değer Koç, yeni yıl kutlama mesajı yayınladı. Koç mesajında, "Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak 2017 yılında, geçtiğimiz yıl olduğu gibi, her

GÜNDEM 30.12.2016 21:08:00 0
2017

HEVESLERİN AYYUKA ÇIKTIĞI BİR YIL OLDU

 

CHP Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Değer Koç yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında, “2016 yılı, ülkemiz için terör olaylarının yaşandığı, vatandaşlarımızın ve güvenlik güçlerimizin hayatlarını kaybettiği, işçinin-emekçinin hakkını alamadığı, gençlerin iş bulamadığı, işsizliğin arttığı, ekonominin çöktüğü, doların başını alıp gittiği, eğitimde ve sağlıkta birçok sorunun yaşandığı, mahkemelerin adalet dağıtmadığı, yargıya güvenin bittiği, milli iradenin terör örgütlerince yok edilmeye çalışıldığı, başkanlık heveslerinin ayyuka çıktığı bir yıl oldu. Buna rağmen Türk milleti olarak 2016 yılında bir olduk, beraber olduk ve zorlukların üstesinden gelmeyi başardık.” dedi.

 

BENZER OLAYLARIN YAŞANMADIĞI BİR YIL OLSUN

 

Mesajında yeni yıl dolayısıyla 2016’da şehit olan asker, polis ve sivil vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Değer Koç, “2017 yılının ülkemizin iyi yönetildiği, benzer olayların yaşanmadığı bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Başkanlık sistemine ve tek adam rejimine tüm gücümüzle karşı çıkarak demokrasinin savunucuları olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

REFAH İÇİNDE GEÇEN BİR YIL OLSUN

 

Koç mesajını, “Aynı zamanda 2017 yılı, Kapaklı için yerel yönetimde hizmetlerin artarak devam ettiği bir yıl olacak. Bu dileklerle tüm halkımıza sağlıklı, huzurlu, refah içinde bir yıl diliyoruz.” diyerek bitirdi.

 

Marmara Haber