Gürkan'dan yeniyıl mesajı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yılbaşı kutlama mesajı yayınladı. Mesajında, Edirne halkının yeni yılını kutlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "2017 barışın, huzurun, mutl

GÜNDEM 30.12.2016 20:08:00 0
Gürkan

KARDEŞLİĞİN TOHUMLARINI EKELİM

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yeni yıl için yayınladığı mesajda tüm insanlık için barış dileklerine yer verdi. Türkiye’nin ve dünyanın 2016 yılında çok zor günler yaşadığını,  insanlığın savaş ve terör olaylarıyla sınandığının altını çizen Başkan Gürkan, “Yaşadığımız bu zor günler 2016 yılında kalsın. 2017 yılına sevginin, barışın ve kardeşliğin tohumlarını ekelim. Yepyeni umutlar yeşertelim” diye konuştu.  

 

DÜNYADA AKAN KAN DURSUN

 

2017 yılında hiçbir eve şehit cenazesi gelmemesini dileyen Gürkan, “Hiçbir ocağa ateş düşmesin. Anaların gözyaşları son bulsun. Türkiye’deki birlik ve beraberliğimize yönelik oynanan oyunlar bitsin. Kardeşçe bu ülkede, bu coğrafyada, bu topraklarda nasıl yaşayabildiğimizi 7 cihana kanıtlayabildiğimiz bir yıl olsun. Başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada akan kan dursun” dedi.

 

2017 MUTLULUĞUN YILI OLSUN

 

Gürkan mesajını “2017 huzurun, mutluluğun ve sevginin yıllı olsun. Ülkemizin ve dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Edirne’de yaşayan tüm hemşerilerim yeni yılını bir kez daha kutluyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum” diyerek bitirdi.

 

Marmara Haber