Emlakçılar yılsonu kahvaltısında buluştu

Kapaklı Emlakçılar Derneği yönetimi, yılbaşı öncesinde dernek üyelerine yönelik kahvaltı programı düzenledi. Burada konuşma yapan Dernek Başkanı Kemal Özel "2016 yılında yaşadığÄ

GÜNDEM 27.12.2016 20:19:00 0
Emlakçılar yılsonu kahvaltısında buluştu

2017 DAHA GÜZEL BİR YIL OLSUN

 

Kapaklı Emlakçılar Derneğ,  Şanlıurfa Restoran’da dün saat 10.00’da üyelerinde yönelik kahvaltı programı düzenledi. Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, kendilerini kırmayarak programa gelen herkese teşekkür ederek, “Elim terör olaylarında hayatını kaybeden emniyet personeline ve askerimize Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum. Kapaklı ticaretine her zaman artı katan ve kalkınmasında lider olan gayrimenkul sektörünün temsilcileri, 2016 yılında yaşadığımız olumsuzluklar sektörel alanda en çok bizleri etkiledi. Çünkü yatırım aracının en kuvvetlisi en belirgini toprak, daire ve konuttur. Temennimde 2017 yılında bu tür sıkıntıların yaşanmadığı daha güzel bir yılın bizleri beklemesidir” dedi.

 

BİZİM İŞİMİZDE GÜVEN ÇOK ÖNEMLİ

 

2016’da gerçekleştirdikleri dernek faaliyetleri hakkında da konuşan Kemal Özel, “Dernek olarak bizler kurulduğumuz yıldan buyana emlakçıların sıkıntılarına bir nebze yardımcı olmak ve meslektaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları en aza indirmektir, bunun da başında tapu dairesi bizim ilk adresimizdir. Tapu dairesi Kapaklı İlçe olduktan sonra faaliyetine ilçemizde başlamış olup ilk yıllarda eksik personel ile bizlerin işlerini yapmışlar ve personel eksikliğinden dolayı da zamanında işlem yapamamışlardır. Bizler dernek yöneticileri olarak Kaymakamlık, Ak Parti İl Başkanlığı ve Edirne Bölge Müdürlüğü ile yaptığımız ziyaret ve görüşmeler sonucunda bugün Kapaklı Tapu Müdürlüğündeki personel artırımını gerçekleştirerek sizlerin daha çabuk ve zamanında işler yapmanızı sağladık. bizim işimiz, müşterilerimizin en kısa sürede tapusunu alması, rahat ve huzurlu bir şekilde emlakçısına güveni açısından çok önemlidir. Şuan itibariyle Kapaklı Tapu Müdürlüğü 15 personeliyle aktif ve çalışkan yapıya sahip olmuştur. 2016 yılında da en son geçen haftaki görüşmem 15 bin 500 yevmiye ile yılı kapatacak olmasıdır. Ama bizlere düşen sadece satış değil, emlakçılar olarak kiralamalara da önem vermeliyiz. Çünkü şehirleşmelerde en önemli unsurların başında kiralamalar gelmektedir. Vatandaşlar tercih ettiği bölgeye direk alış için gelmeyebilir” diye belirtti.

 

KARŞILIKLI HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

 

Özel’in konuşmasının ardından, kahvaltıya katılan tüm üyelere Türk bayrağı ve derneğin logosunun yer aldığı flama hediye ettiler. Hediye takdiminin ardından Trakya Üçgeni Emlak işletmecisi İshak Şukla tarafından Kemal Özel’e dernek logolu porselen hediye edildi. 

 

Haber / Gökhan TEKER