Abban halka ilk buluşmasını gerçekleştirdi

Çerkezköy'ün Veliköy Mahallesi'nde halka buluşma toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşma yapan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, halka buluşma toplantılarının bundan sonra her

GÜNDEM 27.12.2016 20:06:00 0
Abban halka ilk buluşmasını gerçekleştirdi

VATANDAŞLARIN GÖRÜŞLERİNİ DİNLEYECEĞİZ

 

Toplantıda konuşan Kaymakam Abban,“İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda, Vatandaşlarımızın görüş, dilek ve şikayetlerini dinlemek, varsa çözüm yolları konusunda fikirlerinizi almak ve siz değerli vatandaşlarımızla bir araya gelerek sıkıntılarınızı yerinde dinlemek için Halkla Buluşma Toplantısı gerçekleştiriyoruz. Bu toplantılarımızı bundan sonra her ay değişik mahallerimizde gerçekleştireceğiz.” dedi.

 

ÇALIŞMALARIN BİZZAT TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

 

Genel olarak mahalle sakinlerinin karşılaştığı Sosyal, kültürel, ekonomik, çevre, alt yapı gibi konularda sorunların aktarıldığı toplantıda, bu sorunların çözüme kavuşturulması için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Gelen taleplerin çözümü için gerekenlerin yapılacağını söyleyen Abban, yapılacak çalışmaların da bizzat takipçisi olacağı sözünü verdi.

 

YENİ GÖREVLERİ HAYIRLI OLSUN

 

Mahalle sakinleri de toplantıyı çok faydalı bulduklarını belirterek, “İlçemizde ilk defa böyle bir toplantı gerçekleşiyor. Kaymakamımızın sorunlarımıza duyarlı olmasından ve bizleri dinlemesinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni görevleri de hayırlı uğurlu olsun.” dediler.

 

KURUM MÜDÜRLERİ DE KATILDI

 

Söz konusu toplantıya Sayın Kaymakamımızın yanı sıra, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Göksel Söylemez, Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç, Çerkezköy Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Muhteber Kuralay, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Marmara Haber