Sokağa çıkamıyoruz!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı Tekirdağ'daki İstişare Toplantısı'nda konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, "

GÜNDEM 27.12.2016 13:20:00 0
Sokağa çıkamıyoruz!

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun AK Parti İl ve İlçe yönetimleri, STK'lar ve OSB Yönetimleri ile bir araya geldiği istişare toplantısında Bakan Müezzinoğlu’ndan bir kez daha hastane istedi.

 

HASTANE İSTEMEYECEKSİN DEĞİL Mİ?

 

Edirne’de Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi’nin temsili açılışına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, daha sonra Tekirdağ’da kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ve partisinin il ve ilçe yönetimleri ile yemekte bir araya geldi. Programda Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve AK Partili Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan da hazır bulundu. Yemek programında katılımcıların talep ve şikayetlerini dinleyen Bakan Müezzinoğlu, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin’in söz istemesi üzerine “Hastane istemeyeceksin değil mi?” dedi.

 

ÜZGÜNÜM AMA HASTANE İSTEYECEĞİM

 

“Sayın Bakanım üzgünüm ama hastane isteyeceğim” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, “Öncelikle Tekirdağ’a hoşgeldiniz. Tekirdağ’a verdiğiniz hizmetlerden dolayı Allah razı olsun. Teşekkür ederiz. Ben Kapaklı AK Parti İlçe Başkanıyım. Kapaklımız Tekirdağ’da yüzde 49,5 oy veren bir ilçedir. Amacımız referandumda yüzde 52 olan oy oranını yüzde 55’e çıkarmaktır. Genç bir İl Başkanımız var. Bu sayede oy oranımızı daha da yukarı çıkaracağız inşallah. Kapaklı’da kongreden önce sizinle görüşmüştük. Biz Kapaklı’ya hastane istiyoruz” diye konuştu.

 

BECERİKSİZ BİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VAR

 

Konuşmasında siyaset yapmak istemediğini belirten Salih Bezgin daha sonra Büyükşehir Belediyesi yönetimine yüklendi. Beceriksiz bir Büyükşehir Belediyesi yönetimi ile karşı karşıya olduklarını kaydeden Bezgin, “Kapaklı’daki asgari ücretle geçinen insan sayısı çok fazla. Kapaklı-Çerkezköy arası 4 kilometredir. Fakat hastaneye gitmek isteyen insanlarımız iki otobüs değiştirmek zorunda kalıyor. Bu konuyu kendilerine bizzat söyledik ama sonuç alamadık. Sizden özellikle istirhamım AK Parti’ye yüzde 50 oy veren bölgede bir tane hastane yok. İnanın sokaklara çıkamıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

ÇOSB HASTANE YAPMAK İSTİYOR

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin Kapaklı’ya 77 yatak kapasiteli bir hastane yapmak istediğini sözlerine ekleyen AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, “Konuyu sayın Valimize ilettik. Allah razı olsun o da ilgilendi. Milletvekillerimiz de bu konuyu yakından takip ediyor. Ne zaman yanlarına gitsek gereğinden fazla çaba sarf ediyorlar. Ama bu iş siz de biter. Sizden tek isteğimiz bir hastanedir” dedi. Bunun üzerine araya giren Bakan Müezzinoğlu, “Valimiz bu konuyu hallettiğini söyledi” şeklinde cevap verdi.

 

KAPAKLI’DA DEVLET YATIRIMLARINI GÖRMEK İSTİYORUZ

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’a hastane konusundaki duyarlılığından dolayı teşekkür eden Salih Bezgin, “O zaman sizden isteğimiz Kapaklı’da İş-Kur ve Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi yok. Kapaklı’da devlet yatırımlarını görmek istiyoruz. Çerkezköy’de hastane açıldı. Fakat 25 yataklı çocuk bölümümüzde yatak bulamıyoruz. Bu nedenle Kapaklı’ya acilen bir hastane yapılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ