Albayrak, 'Hizmette 1000. Gün'de de yollarda

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ,"Hizmette 1000. Gün" programı kapsamında 11 ilçe belediyesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Sabahın erken saatlerinde programÄ

GÜNDEM 26.12.2016 20:52:00 0
Albayrak,

İLÇELERİ TEK TEK GEZDİ

 

Başkan Albayrak,hizmette 1000. gün programı kapsamında Tekirdağ’ın 11 ilçeleri Marmara Ereğlisi, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı, Saray, Ergene, Muratlı, Malkara, Hayrabolu ve Şarköy’ü ziyaret etti. İlçelerde hizmet binalarını ziyaret eden Albayrak halk ve esnafla da bulaşarak Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri hakkında bilgi verdi ve onların öneri ile şikayetlerini dinledi.

 

TERZİKÖY’DEN SAFALAN’A KADAR HİZMET VERİYORUZ

 

Hizmette 1000.gün programı dahilinde 11 ilçe ziyaretini Şarköy’de sonlandıran Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vizyonumuz, güçlü sanayisi, tarım ve hayvancılığı, lojistik yatırımları, turizmi ve üniversitesiyle, "çevreye duyarlı", tüm ilçeleri ile birlikte kentleşmesini tamamlamış, yaşanabilir ve mutlu bir Tekirdağ. Bunun için de 11 ilçemizle birlikte güç birliği yaparak çalışıyoruz, çalışacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Şarköy'ün Terziköyü'nden Saray'ın Safaalan Mahallesi'ne kadar 11 İlçe, 362 mahalle, 937.000 nüfusla 6.313 km2 alanda hizmet veriyoruz.” dedi.   

 

HEDEFİMİZ BÜYÜYEN, YENİLENEN, GELİŞEN BİR KENT

 

Hizmette 1000. günün mutluluğunu taşıdığını belirten Albayrak, “Geçen bin gün içerisinde sevgimizle, yüreğimizle, emeğimizle, özverimizle ve en önemlisi sizlerden aldığımız güçle gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizle; yenilenen, gelişen ve büyüyen bir kent yaratma hedefimize istikrarlı bir şekilde ilerliyoruz.  Bu yolda bizlere yardımcı olan, faaliyetlerimize katkı sağlayan ve hizmetlerimizi takdir eden Tekirdağlı vatandaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim" diye konuştu.

 

Marmara Haber