Asbaş'tan geleneksel yılsonu yemeği

Çerkezköy'ün köklü nakliyat firmalarından Asbaş Nakliyat'ın, geleneksel olarak düzenlediği yıl sonu yemeği programının bu yıl 7'ncisi düzenlendi. Asbaş Nakliyat yönetici ve çal

GÜNDEM 25.12.2016 20:03:00 0
Asbaş

HERKESİN BİRBİRİNE SAYGILI OLMASI GEREKİR

 

Asbaş Nakliyat yönetimi, bu yıl 7’ncisi düzenlenen yıl sonu yemeğinde çalışanları ile buluştu. Önceki gün saat 18.00’da Yalı Restaurant’ta düzenlenen programa, Asbaş Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Asbaş, Genel Müdür ve ÇEGİAD Başkanı Emre Asbaş, Şirket Müdürü Erman Asbaş, Muhasebe ve Sevkiyat Müdürü Hüseyin Çetintaş ile Asbaş Nakliyat çalışanları katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Mustafa Asbaş, herkesin ailesinin geçimini sağlamak adına çalıştığını belirterek, “Bu kapsamda herkesin birbirine saygılı olması gerekir. Bu şirket 15 yıldır bu prensiple hareket etti ve bu sayede bugünlere kadar geldi” dedi.

 

BU GÜNLERE ÇOK ÇALIŞARAK ULAŞTIK

 

Asbaş Nakliyat çalışanlarının birbirine saygılı bir şekilde kimseyi kırmadan çalıştıklarını belirten Mustafa Asbaş, “Tüm çalışanlarımızın birbirine yardımcı olması gerekiyor. Güzel bir ortamda işinize devam edeceksiniz. Önce canınızı sonra malınızı koruyup kollayacaksınız. Şirketimizi başarıya götürmek ve daha da yüceltmek için el ele vererek çalışmamız gerekiyor. Ben tüm çalışanlarımın her biri ile gurur duyuyorum. Bu günlere çok çalışarak ulaştık. Birlikte bu şirketi daha da iyi yerlere taşıyacağız. Sizler bunu başarabilecek kapasitedesiniz. Hepinize bizi geleneksel olarak düzenlediğimiz yıl sonu yemeğinde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyor, kazasız belasız bir yeni yıl diliyorum” diye konuştu.

 

GÖREVİMİZ EN HIZLI VE EN GÜVENLİ HİZMETİ SAĞLAMAKTIR

 

Mustafa Asbaş’ın ardından söz alan Sevkiyat ve Muhasebe Müdürü Hüseyin Çetintaş ise “Bir nakliyat firması için önemli olan hızlı ve güvenli taşımacılıktır. Asbaş Nakliyat 15 yıldan beri faaliyetini sürdürüyor. Bu yıl 7’nci kez yıl sonu yemeği kapsamında bir araya geldik. Nakliye ve inşaat sektöründe hizmet veriyoruz. Çalıştığımız firmaların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet veriyoruz. En hızlı ve güvenli hizmeti sağlamak bizim görevimizdir. Taşıdığımız bütün malların taşıma sigortaları mevcuttur. Biz işimizde kendimize güveniyoruz” açıklamalarında bulundu. Yıl sonu yemeği programında daha sonra çalışanlara çekilişle sürpriz hediyeler verildi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ