Baysan hemşeri dernekleri ile bir araya geldi

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Çorlu'da faaliyet gösteren hemşeri dernek başkanı ve yöneticileri ile bir araya geldi. Görüşmede karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

GÜNDEM 22.12.2016 21:11:00 0
Baysan hemşeri dernekleri ile bir araya geldi

BAŞKAN YARDIMCILARI DA YER ALDI

 

Çeşitli esnaf, meslek grupları, sivil toplum örgütleri gibi çeşitli hedef kitle temsilcileri ile dönemsel olarak görüş alışverişinde bulunmak amaçlı buluşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Tarihi Belediye Binası'nda gerçekleştirilen toplantıda hemşeri dernek yöneticileri ile buluştu. Yapılan toplantıda Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıkurt ve Erdoğan Demirci ile Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk hazır bulundu.

 

DERNEKLERİN TOPLUMDAKİ ÖNEMİNE DEĞİNDİ

 

Başkan Baysan toplantının başlangıcında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında DEAŞ kontrolündeki El Bab kentinde yürüttüğü faaliyetler sırasında şehit olan aralarında Çorlulu Uzman Çavuş Akın Acar'ın da bulunduğu tüm şehitler için Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve tüm Türk milletine başsağlığı diledi. Baysan yapmış olduğu konuşmasında derneklerin toplumsal yaşamdaki önemine değinirken; Çorlu'da faaliyet gösteren aktif hemşeri derneklerinin de Çorlu'nun bir huzur kenti olması, vatandaşlar arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmaya yaptığı pozitif etkilere dikkat çekti.

 

PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Toplantının devamında Çorlu Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, katılımcılara yapılması planlanan Fest İn Trakya Etkinliği, Kumyol Caddesi üst yapı çalışmaları, Belediye konutları bölgesinde yapılacak ve Salı Pazarı’nın taşınacağı 2 katlı 7 dönüm alanda 10.000 metrekare inşaat alanlı modern kapalı pazar yeri, Çorlu Belediyesi Kültür Merkezi yanına inşa edilecek 200,300 ve 800 kişi kapasiteli 3 adet salona sahip olacak Trakya Gösteri ve Kültür Merkezi, Çorlu Otogarı ile ilgili bilgiler aktardı.   Gerçekleştirilen toplantı hemşeri dernek başkan ve yöneticileri ile Çorlu Belediye Başkanı arasında bilgi alışverişinde bulunulması son buldu.

 

Marmara Haber