Gül-Ce ilk sayısını çıkardı

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Özel Gülerçin Koleji Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan Gül-Ce Kültür ve Edebiyat Dergisi ilk sayısını Ã?

GÜNDEM 22.12.2016 21:09:00 0
Gül-Ce ilk sayısını çıkardı

DERGİ YAYIN HAYATINA BAŞLADI

 

Özel Gülerçin Koleji Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni İsmail Hıdıroğlu danışmanlığında Gülerçin Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan Gül-Ce Kültür ve Edebiyat Dergisi, ilk sayısını dün itibari ile çıkardı. Yayın hayatına başlayarak okurlarıyla buluşuşan Gül-Ce Kültür ve Edebiyat Dergisi, Türk edebiyatının en ilginç yanları ve öğrencilerin yazdığı gezi yazıları, hikâye, köşe yazıları ile kültürel yazılarla donatıldı.

 

ÖĞRENCİLER DERGİCİLİĞE MERHABA DEDİ

 

Gül-Ce Kültür ve Edebiyat Dergisi hakkında açıklamalarda bulunan okul yönetimi, “Her bir satırında öğrencilerimizin izlerinin olduğu bu muhteşem dergi ile Gülerçin Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencilerimiz edebiyata ve dergiciliğe merhaba dedi. Dergimizde emeği geçen tüm öğrencilerimize ve derginin danışmanlığını yapan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz İsmail Hıdıroğlu’na teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ