Hırsız, çalışanların soyunma odasına girdi

Çorlu'da bir iş yerinde çalışanların soyunma odasına girerek hırsızlık yapan şüpheli, olaydan 2 gün sonra kıs kıvrak yakalandı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza

GÜNDEM 21.12.2016 18:53:00 0
Hırsız, çalışanların soyunma odasına girdi

CÜZDANLARINI BULAMAYAN İŞÇİLER POLİSE HABER VERDİ

 

İddiaya göre S.A.H. isimli şüpheli, Çorlu’da bir işyerinde çalışanların soyunma odasına girdi. Bir çalışanın çantasından cüzdanı çalan şüpheli, bir başka çalıpşanın da pantolonundaki cüzdanını ve 470 TL parasını çaldı. Şüpheli daha sonra bir başka çalışanın daha cüzdanını çalarak olay yerinden kaçtı. Eşyalarının karıştırıldığını, cüzdanlarının ve paralarının çalındığını fark eden iş yeri çalışanları durumu hemen polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelinin kimliğini tespit etti.

 

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

 

Yapılan çalışmalar neticesinde polise olaydan 2 gün sonra şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. İfadesi alınmak üzere Çorlu Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüpheli, daha sonra sağlık raporu için Çorlu Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Sağlık raporunun alınmasının ardından Adliyeye sevk edilen şüpheli S.A.H., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Marmara Haber