Biogaz çalışmaları devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda Biogaz kapsamında yapılan çalışmaların görüşüldüğü toplantı gerçekleşti. Toplantıya katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye

GÜNDEM 20.12.2016 21:14:00 0
Biogaz çalışmaları devam ediyor

TEKİRDAĞ BELEDİYESİ BİOGAZ’DA ÖNCÜ OLACAK

 

Toplantıda öncelikle Malkara'da, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde yürütülen `Güneşin Gücü Projesi' tanıtım toplantısıyla ilgili görüş alan Başkan Albayrak, Biogaz'ı bölgede daha verimli hale getirmeleri gerektiğini ifade etti. Başkan Albayrak, "Biogaz ile ilgili bölgemizde belli incelemeler yaptık. Bu konuda iyi bir ekip oluşturup Biogaz'ı şehrimizde çok daha verimli hale getirmeliyiz. Zamanımız altın değerinde, bu bilinçle hareket etmeliyiz. Biogaz’ın bölgemizde değerlenmesi adına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak öncü olacağız" dedi.

 

DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTILAR

 

Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Biogaz çalışmalarıyla ilgili Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Pınar Gülmez Ağırbaş ve Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan'dan bilgi alırken, komisyon üyeleri ile de durum değerlendirmesinde bulundu.

 

BİRÇOK İSİM HAZIR BULUNDU

 

Toplantıya, Başkan Albayrak ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka ve Fatih Ünsal, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Pınar Gülmez Ağırbaş, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin, Tekpark Genel Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı ile Tarım Komisyonu Üyeleri katıldı.

 

Marmara Haber