Erol Buz terörü lanetledi

Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Buz İstanbul ve Kayseri'de yaşanan terör saldırıları ile ilgili açıklama yaptı. Buz açıklamasında, "Devletimiz teröre

GÜNDEM 20.12.2016 21:10:00 0
Erol Buz terörü lanetledi

TÜRKİYE’YE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER

 

SATİVES Yönetim Kurulu Başkanı Erol Buz yazılı yaptığı açıklamada, “Devletimizin varlığına, milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden alçak terör saldırılarını şiddetle lanetliyorum. Yapılan bu alçak saldırıların arkasında durup, onlara çanak tutan, kandan beslenen kirli  elleri milletimizin inanç ve devletine olan bağlılığı kıracaktır. Bu kirli emel sahibi şer odakları, milletimizin dik duruşu ve ferasetiyle tıpkı 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi, tıpkı daha önce yaşadığımız bütün ihanet ve buna bağlı saldırılar karşısında olduğu gibi amaçlarına ulaşamayacaklardır. Devletimiz ve aziz milletimiz kim ne yaparsa yapsın teröre boyun eğmeyecek, teslim olmayacaktır. Birlik ve beraberliğimize kasteden şer odakları Türkiye'mize ve aziz milletimize diz çöktüremeyecektir.” dedi.  

 

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

 

Buz, açıklamasını “Silahsız çarşı iznine çıkan vatan evladı savunmasız kahramanlarımızı, vatandaşlarımızı ve mesai kavramı tanımaksızın kamu düzenini sağlamak için var gücüyle çalışarak halkımızın huzur ve güvenliğini, kanunlar çerçevesinde, insan hak ve özgürlüklerine azami derecede riayet ederek görevini yapan emniyet kuvvetlerimizi ve polis teşkilatımızı hedef alan bu alçak ve insanlık dışı saldırıda Şehit olan askerlerimize,  vatandaşlarımıza ve polislerimize Allah'tan rahmet diliyor,  yaralananlara acil şifalar diliyorum." “Milletimizin başı sağ olsun.” Sözleriyle bitirdi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ