1911 Çerkezköyspor'dan beklenmedik kayıp

1911 Çerkezköyspor ile Kapaklı Sitespor, Süper Amatör Lig'in 9.haftasında karşı karşıya geldi. İlk devresi 1-1'lik eşitlikle tamamlanan maçın ikinci yarısı sert geçince hakem maçı sÄ

SPOR 20.12.2016 20:57:00 0
1911 Çerkezköyspor

İLK 11'LER ŞU ŞEKİLDE

 

Kıran kırana geçen müsabaka Mustafa Uğraş Stadında Pazar günü saat 14.00’da başladı. 1911 Çerkezköyspor karşılaşmaya; Sedat, Doğukan, Hayrettin, İsmail, Sinan, Selçuk, Tezcan, Şafak, Ali Rıza, Deniz ve Metin ilk on biri ile çıkarken, Kapaklı Sitespor ise Tugay, Mecnur, Can, Doğukan, Uğur, Ömer, Abdulmelik, Emrah, Ceyhun, Serkan ve Serdar ilk on biri ile başladı.

 

İLK ATAK 1. DAKİKADA GELDİ

 

Karşılaşma öncesinde futbolcular ve hakemler sahaya görevli iki polis memuru ile gelerek taraftarları selamladı. Top kale seçimi için para atışını polis memuru gerçekleştirirken, şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve maça hızlı başlayan taraf Kapaklı Sitespor oldu. 1. dakika hızlı bir atak gerçekleştiren Sitespor, Serkan'ın kullandığı köşe vuruşunda gole çok yaklaşsa da kaleye yönelen toplu kaleci Sedat son anda çeldi.

 

CEYHUN'DAN ŞIK GOL  

 

İlk dakikalardan itibaren etkili bir oyun ortaya koyan Sitespor'un denemeleri sonuç verdi ve 5. dakikada Ceyhun'un  kaleci Sedat'ın önde olduğunu fark etmesi üzerine yaptığı aşırtma vuruşla Sitespor istediği golü buldu. İlk 15 dakika boyunca baskısını artıran Kapaklı Sitespor rakibini abluka altına alırken, yakaladığı net gol pozisyonlarından faydalanamadı.

 

ASKER SELAMI VERDİ

 

Sitespor'un baskısını arttırdığı dakikalarda kotra ataklarla etkili olan 1911 Çerkezköyspor, eşitlik golünü 17. dakikada buldu. Orta sahada topla buluşan Şafak'ın ara pasına hareketlenen Deniz bekletmeden orta yaptı, Metin topu ağlarla buluşturdu. Metin golünün ardından takım arkadaşlarıyla birlikte maçı izleyen taraftara koşarak asker selamı verdi.

 

GOLLER İLK YARIDA GELDİ

 

Maçın 25.dakikasında 1911 Çerkezköyspor takımı atağa çıkarken topla buluşmak isteyen Deniz, kaleci Tugay ile çarpışınca iki futbolcuda sakatlandı, maç 3 dakika duraksadı. Tedavilerin ardından maça kalındığı yerden devam edilirken, 30.dakikada Serdar’ın kullandığı korner atışını iyi takip eden Abdulmelik’in düzgün kafa vuruşunda Sedat gole izin vermedi. 37.dakikasında 1911 Çerkezköyspor frikik atışı kazandı. Topun başına geçen Tezcan’ın düzgün ve sert şutu üst direğe çarparak auta çıktı.Karşılaşmanın son bölümlerinde gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca iki takım da soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti.

 

YAN HAKEME TEPKİ GÖSTERDİLER

 

Kapaklı Sitespor takımı ilk devrede olduğu gibi ikinci yarıya da çok hızlı başladı. Rakibi karşısında istekli bir oyun sergileyen Kapaklı Sitespor takımı aradığı ikinci golü bir türlü bulamadı. Yan hakemin ofsayt kararlarının yanlış olduğunu savunan futbolcular kadar taraftarlar da yan hakemin verdiği yanlış kararlara tepki gösterdi. 65.dakikada Metin oyundan alınırken, yerine Cemal girdi. Maçın 77.dakikasında rakiplerini tek tek geçen Ali Rıza, pasını Şafak’a çıkardı. Şafak’ın sert şutunu kaleci güçlükle kurtararak mağlubiyeti engelledi. 80.dakikada Deniz oyundan alınırken yerine Enbiya dahil oldu. Maçın son bölümlerinde ev sahibi galibiyet golü için baskı kursa da ön direkte Enbiya'nın kafa vuruşunu kaleci Tugay çıkartarak kornere çeldi ve maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

 

Marmara Haber