Silahlı milli piyango soygunu

Mamara Ereğlisi'nde Nuri Petek'e ait şans oyunları bayisi kimliği belirsiz silahlı 2 kişi tarafından soyuldu.  Hırsızlar, kendilerine direnen Nuri Petek'i yaraladıktan sonra yaklaşık 4 bin lira v

GÜNDEM 19.12.2016 18:52:00 0
Silahlı milli piyango soygunu

4 BİN LİRA ÇALDILAR

 

İddiaya göre soygun, Marmara Ereğlisi Bulvar Caddesi üzerinde bulunan şans oyunları bayisinde meydana geldi. Silahlı iki kişi geldikleri iş yerinde Petek’e silah doğrultup para istedi. Soyguncular, Nuri Petek’in kendilerine direnmesi ve parayı vermek istememesi üzerine, Petek’i silah kabzası ile yaraladıktan sonra iş yerinden yaklaşık 4 bin lira ile Milli Piyango bileti alarak, plakasız motosiklete binerek uzaklaştılar.

 

YAŞAR TERZİOĞLU BİLGİ ALDI

 

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, işyerinde inceleme yaptı. Soyguncuların eşkali ve kaçtıkları motosiklet tüm polis birimlerine bildirildi. Şüphelilerin silahlı oldukları ve polis ekiplerinin dikkatli ve duyarlı olmalarını istendi. Marmara Ereğlisi İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu da olay yerine gelerek soygun hakkında bilgi aldı.
 

YAKALAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 

Polis soygunun ardından tüm ilçelerde güvenlik önlemlerini üst düzete çıkarttı ve ilçe girişlerinde uygulama noktası oluşturdu.  Güvenlik önemleri sırasında Tekirdağ yönünden eşkale uygun bir motorsiklet ihbarı gelmesi bütün güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Polislerin dur ihtarına uymayıp, kaçmaya başlayan sürücüyü havaya ateş açarak durdu. Yere yatırılarak üzeri ve çantası aranan motosikletlinin soygunla bir ilgisinin bulunmadığı, ehliyeti olmadığı için polisten kaçmaya çalıştığı belirlendi. Trafik cezası kesilen sürücü serbest bırakılırken, polis  ekipleri soyguncuları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ