Mustafa Aydın SGK heyetini ağırladı

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan ve beraberindeki heyetle görevine yeni atanan İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ı makamında ziyaret ederek, İstanbul'da hain terör saldırÄ?

GÜNDEM 19.12.2016 18:49:00 0
Mustafa Aydın SGK heyetini ağırladı

BİRÇOK İSİM EŞLİK ETTİ

 

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan, 10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş’ta yapılan hain terör saldırısı sonucu şehit olan polisler İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’a için taziyede bulundu. Fatma Derya Alan’a taziye sırasında İl Müdür Yardımcısı Remzi Altındağ, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Enes Erol, Merkez Müdür Yardımcısı Gülten Bulut da eşlik etti.

 

ALAN BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

 

Alan ziyaretinde Sosyal Güvenlik Kurumu ve çalışanları ile birlikte devletin, polis ve askerin yanında ve emrinde olduklarını belirtti ve yaşanan terör saldırısı sonucunda şehit olan polisler ve sivil vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.

 

BERABER HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

 

Tekirdağ Emniyet Müdürü Aydın da, Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Alan’a ve beraberindeki heyete yaptıkları ziyaret için teşekkür etti ve “Birlik ve beraberlikle her şeyin üstesinden gelebileceğiz” dedi.

 

Marmara Haber