Terör insanlık suçudur

MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik düzenlenen terör saldırısı ile ilgili taziye mesajı yayınladı. Taziye mesajında, "İstanbul BeşiktaÅ?

GÜNDEM 18.12.2016 19:25:00 0
Terör insanlık suçudur

SORUMLULAR BULUNUP CEZALANDIRILMALI

 

MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı adına taziye mesajını yayınlayan MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker “Türkiye’yi teslim alarak yıkmak, yok etmek isteyen katiller ve destekçileri hunhar ve hayâsız eylemlerine bir yenisini daha eklemişlerdir. Sonuç itibariyle birçok vatandaşımız ve sivil asker kardeşimiz de yaralanmış ve şehit düşmüştür. Bu korkunç ve kahredici terör saldırısına karşı milletimiz bir ve beraberdir ve sorumluların bulunup cezalandırılmasını, dökülen kanların yerde bırakılmamasını istemektedir. Unutulmamalıdır ki, terörizm amacına asla ulaşamayacak, Türkiye’nin çözülmesini, bölünmesini, dağılmasını planlayan iç ve dış odaklar mahv ve imha edileceklerdir. Bundan kaçış ve kurtuluş yoktur. Terör bir insanlık suçudur. Fail ve tarafları ise insan canına kast eden, huzur ve barışa karşı gelen zulmün ve zilletin alçak taşeronlarıdır. Ülkemizin sosyal ve siyasal uzlaşma kulvarına girmeye başladığı şu günlerde karanlık ellerin, kaos ve kriz tetikçilerinin anında devreye girmesi tesadüfi görülmemelidir. Ancak Türk milleti meşum ve melun oyunları bozmaya muktedirdir. Türkiye Cumhuriyeti her türlü iğrenç ve namert operasyonu göğüsleyip ezecek güç ve kudrettedir. PKK, FETÖ, IŞİD, PYD-YPG ve DHKP-C milli vakar ve namus karşısında yerle yeksan olacaktır. Bunun başka bir alternatif ve yolu kalmamıştır. Türkiye’nin milli beka ve barışını tasfiye etme cüretini gösterenlere karşı 79 milyon Türk vatandaşı tek yumruk ve tek ses hareket ederek hainlere göz açtırmayacaktır.” dedi.

 

AZİZ TÜRK HALKINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM

 

Türker mesajını “Kayseri ve İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısından duyduğum derin üzüntüyü bildiriyor, terörizmi şiddetle lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı temenni ediyorum. Şu anda tedavi altında bulunan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Allah’tan niyazım, Türk ve Türkiye düşmanlarını kahretmesi, fitnenin müdavim ve mimarlarına fırsat vermemesidir.” Sözleri ile sonlandırdı.

 

Marmara Haber