Can Akay: Her gün yüreğimiz dağlanıyor

CHP Kapalı İlçe Teşkilatı Kayseri'de 14 askerin şehit olduğu terör saldırısı ile açıklama yaptı. İlçe Teşkilatı adına açıklamayı yapan, CHP Kapaklı Yönetim Kurulu Üyesi Avuk

GÜNDEM 18.12.2016 19:18:00 0
Can Akay: Her gün yüreğimiz dağlanıyor

TERÖRÜN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEMELİYİZ

 

Açıklamasında, Türkiye’nin son zamanlarda çok ciddi bir güvenlik sorunu yaşadığını belirten Can Akay, “Gerek dış politikada gerekse iç politikada atılan yanlış adımlar, hesapsız davranışlar, milli çıkarlarımızdan çok uzak alınan kararlar, yaşadığımız bu sorunun sebepleridir. Hemen hemen her gün ülkemizin çeşitli yerlerinden gelen terör ve şehit haberleri içimizi yakmakta, yüreğimizi dağlamaktadır. Yaşanan tüm acı olaylara rağmen, milletçe dik durmalı, terörü ve teröristi koşulsuz lanetlemeli ve terörün ekmeğine yağ sürmemeliyiz.”diye konuştu.

 

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

 

Akay, Emperyalizmin maşası alçak pkk terör örgütü tarafından Kayseri'de yapılan saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm ülkemize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. CHP olarak terörün her türlüsüne karşı üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.” dedi.

 

İHTİYACIMIZ OLAN ATATÜRK’ÜN YOLUNDAN GİTMEKTİR

 

Gelinen noktada, ülkeyi yönetenlerin şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri, şahsi egolarını ve çıkarlarını düşünmeyi bırakıp, vatanseverlerin önerilerini dikkate almaları gerektiğini söyleyen Can Akay açıklamasını “İhtiyacımız olan Atatürk'ün yolundan gitmektir. Vatanın ve milletin bağımsızlığını ve bütünlüğünü, yine milletin azim kararı kurtaracaktır.” ,diyerek bitirdi.

 

Marmara Haber