Türker de yönetimini yeniledi

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı'ndan sonra MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı da Genel Merkez'den gelen talimat üzerine İlçe Yönetim Kurulu'nu yeniledi.

SİYASET 16.12.2016 20:45:00 0
Türker de yönetimini yeniledi

BAZI İSİMLER İL YÖNETİMİNE ALINDI

 

MHP Genel Merkezi’nin Tekirdağ İl Başkanlığı’na atadığı Koray Önsel, daha sonra kendi il yönetimini oluşturdu. Önsel, il yönetimini oluştururken Çerkezköy ve Kapaklı gibi bazı ilçe teşkilatlarının yönetimlerinden isimleri de listesine ekledi. Bunun üzerine İlçe Teşkilatları da il yönetimine alınan isimlerden boşalan yerlere yeni isimler dahil etti. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi de ilçe başkanlarından yeni yönetimlerini oluşturmalarını istedi. MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın ardından, MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı da yeni yönetimini oluşturdu.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Genel Merkez’den gelen talimat üzerine İsmail Türker başkanlığındaki MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: “Oktay Temel, Ersan Coşkun, Sevcan Alcan, Serkan Genç, Ahmet Tataroğlu, Furkan Arabacı, İsmail Duran, Nusret Güvercin, Fatih Sekmen, İsmail Acar, Hayrettin Karamuk, Kazım İğneci, Engin Özer, Doğan Metin, Sebahattin Altınsoy, Bayramali Köse, Fatih Acar, Caner Yıldırım, Rıfat Kayabaşı, Ahmet Çil, Selami Alak, Necmi Çelik, Hacı Altıkulaç, Murat Arı, Muharrem Bakırcı, Recep Torun, Emre Akgül, Ömer Bahceci, Ferdi Çelen, Erol Taş, Fatih İpek, Serdar Kaya, Samet Akgül, Adem Toprak ve Hamdi Soylu.”Yeni oluşturulan Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Yönetimindeki 36 isimden 3’ü Lisans (4 yıllık üniversite) mezunu. Üyelerden 5’i Ön Lisans (2 yıllık üniversite); 23’ü lise mezunu, 5’i de ortaokul mezunu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ